Vino alaturi de noi, ca lider!

Colegii nostri sunt coordonatori cu experienta in cercetasie, dar si voluntari in curs de formare.
Unii sunt parinti care, aducandu-si copiii la cercetasi, au simtit ca vor sa se implice mai mult. Sunt si cercetasi care continua, ca lideri.

Daca esti adult, responsabil, apreciezi educatia, munca, esti entuziast si iti place sa lucrezi cu copiii, ai putea fi unul din colegii si prietenii nostri.

3 motive ca sa iti doresti sa vii alaturi de noi

1. Vei avea satisfactia de a contribui personal la o schimbare de sistem. Cercetasia trebuie sa fie principala optiune pentru a completa educatia copiilor de astazi, liderii care vor schimba in bine Romania de maine.

2. Ai invatat si ai muncit ca sa fii unde esti acum - profesional si social. Este frumos si responsabil sa intorci inapoi, ca voluntar, aceasta sansa catre cei care sunt la inceput de drum.
Bucuria unui copil care invata sa faca fata unor noi provocari si recunostiinta unui parinte pentru modul in care s-a schimbat copilul sau sunt cea mai frumoasa rasplata pentru ceea ce faci din inima.

3. Vei lucra cu copii care invata mereu lucruri noi, dar la randul tau vei avea o evolutie intr-un sistem de progres in care te formam si te ghidam.
In timp, experienta ta va putea fi aplicata la un alt nivel in echipa noastra, dar vei fi mai bine pregatit si in alte contexte: familie, munca, timp liber, situatii neprevazute.

Tu de ce ai vrea sa vii ca voluntar alaturi de noi?