duminică, 17 decembrie 2023

Serbare de Craciun

Serbarea de Craciun a cercetasilor bucuresteni s-a desfasurat duminica, 17 decembrie, la Scoala Gimnaziala "Regele Mihai I".

Evenimentul a inceput cu un careu de deschidere. S-a intonat imnul de stat, s-a multumit administratiei scolii pentru sprijin, dupa care s-a trecut la prezentarea echipei de lideri voluntari adulti.



Acum 6 ani, cercetasii traditionali au primit o insigna care i-a apartinut lui Dimitrie Dimancescu - fondatorul primelor patrule de cercetasi din Romania, ofiter combatant in primul razboi mondial si diplomat de cariera.
In fiecare an, insigna este purtata de un cercetas care se remarca la activitati.. Dupa Andrei, Iris si Stefan, a venit randul Irinei sa transmita insemnul cu valoare simbolica  mai departe, catre Olivia. Nu inainte de a ne povesti ce a vazut insigna in ultimul an: tabere, excursii si activitati cercetasesti relevante.


Edi a oferit in premiera insigna Hand Craft liderilor care au coordonat activitati de lucru manual in toamna acestui an si cercetasilor care s-au inregistrat cu lucrari la un concurs international WFIS.


Evellyn, Darius si Ana au primit in premiera insigna Meritul Prieteniei.


Nu au lipsit promisiunile, Luca (pui de lup) si Eliza (cutezatori) au primit esarfa.


Momentele artistice au inceput cu o sceneta, un episod din "Doi ani de vacanta".


Repriza de colinde a pus in valoare repertoriul cercetasilor de la cele trei grupe de varsta: pui de lup, cutezatori si calauze.



Serbarea s-a incheiat cu un bufet cercetasesc.


Gata Oricand!


vezi aici albumul foto complet