luni, 7 decembrie 2015

Doi frati cercetasi si "Jurnalul unui pusti"

Cercetasilor le plac cartile. Si jurnalele :-)

Și poate ca o carte tocmai buna de deschis pofta de citit este „Jurnalul unui pusti”, de Jeff Kinney. Principalul merit al acestei carti este ca le arata celor care refuza sa citeasca ca lectura poate fi chiar distractiva. Poti descoperi in aceste carti o multime de intamplari amuzante in care te vei regasi. Apoi, continui cu alta carte si alta…

Ieri, 6 decembrie 2015, autorul celebrei serii „Jurnalul unui pusti” s-a intalnit cu cititorii din Romania, la Biblioteca Nationala.
ACT-RO i-a avut ca reprezentanti la acest eveniment pe fratii Andrei (Unitatea „Frații Dimăncescu”) și Tudor Vincene (Unitatea „Alexandru Daia”). Andrei si Tudor au citit pe nerasuflate toate volumele aparute pana acum. De la 1 pana la 10!


La intalnirea pustilor Vincene cu Jeff Kinney, acesta a exclamat:
-Oh, two scouts! Do you know I was a scout leader?
Probabil ca experienta de cercetas l-a inspirat in intamplarile din volumul al treilea in care Greg, eroul cartii, s-a inscris la cercetasi si a reusit sa faca, ca de obicei, o mare isprava…


Asa ca, scoate din rucsac sau din biblioteca cartea si, mai ales, scoate cititorul din tine!

Sa fii cercetas e instructiv, dar si amuzant :-)
Poti fi coleg cu Andrei si Tudor daca te inscrii aici.

___

prof. Madalina Vincene a organizat participarea unui grup de elevi ai Scolii Gimnaziale "Ioan Badescu" la acest eveniment.

Felicitari!