duminică, 3 martie 2024

Proiecte WFIS

 

HANDICRAFT este un proiect foarte simplu, trebuie sa realizezi un obiect prin tehnici de lucru manual. Ar putea fi un desen, un model de constructie de camp la scara, poti coase o teaca de piele pentru o toporisca sau orice lucru care este cercetasesc si care se poate face acasa sau impreuna cu liderii tai.
Acest proiect poate fi realizat de oricine, de la cel mai tanar pui de lup pana la cea mai experimentata calauza.

PIONET este o competiție de constructii de camp pentru Patrule de cutezatori sau calauze, pornind de la un proiect complex și elaborat, continuand cu o realizare tehnica perfecta si o la fel de importanta prezentare a constructiei.
Rezultatul final va fi suma muncii din Patrula, raportul va trebui sa arate in detaliu contributia pe care a adus-o fiecare membru.

THE CUBS CONNECTING OUR FRIENDSHIP este pentru puii de lup din toată Europa. Prin această "conexiune", cei mai mici dintre cercetasi din diferite zone sau țări pot afla mai multe despre fratii lor din celelalte asociatii WFIS din Europa.


Proiectele de mai sus se adreseaza cercetasilor din asociatiile afiliate The World Federation of Independent Scouts (WFIS), din regiunea Europa. Proiectele sunt concepute, gestionate si jurizate la nivelul echipelor coordonatoare din cadrul federatiei.
Din anul 2017 ACT-RO este membru cu drepturi depline al WFIS.