Cui ne adresam

1. Copiilor si tinerilor din cele trei cicluri scolare, in care fiecare grupa de varsta are o denumire specifica, un nivel de provocari si o poveste la care se raporteaza, denumita si cadru simbolic.

  • Puii de lup (7-10 ani) din "Cartea Junglei" ies din barlogul familiei si al scolii si pornesc in cautare de experiente noi, joaca si prietenii.
  • Cutezatorii (11-14 ani) si Calauzele (15-18 ani) din "Doi ani de vacanta" invata sa se descurce in situatii neprevazute si descopera aventura, impreuna cu grupul din care fac parte.
    Liderii sunt alaturi de Cutezatorii la primele experiente, in tranzitia de la Puii de lup.
    Calauzele sunt la varsta la care isi descopera personalitatea, alaturi de prieteni de nadejde, dar si sfatuiti de lideri cu experienta. Capata incredere ca vor sti sa aleaga mai departe cele mai bune poteci, pentru ei, dar si pentru fratii lor mai mici ca varsta - Cutezatorii.

Parintilor care inteleg si anticipeaza nevoia copiilor de a-si completa cunostiintele deprinse in sistemul scolar printr-o solutie de educatie non-formala, bazata pe activitati calitative desfasurate cu precadere in aer liber si natura.


2. Voluntarilor adulti care isi doresc sa vina alaturi de noi pentru a contribui la formarea liderilor de maine.

3. Companiilor care pot oferi angajatilor o experienta memorabila intr-un context relevant pentru afirmarea si testarea capacitatilor de leadership si spirit de echipa.