luni, 23 iunie 2014

Succes cercetasi!

Dragi cercetasi, pentru unii din voi maine este o zi importanta: prima proba din cadrul Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VIII-a, poate primul vostru examen mai important din cele pe care le veti sustine de acum inainte.

Nu puteti fi cercetasi fara a fi buni elevi si asta o stiti din Legea Cercetasului: “cercetasul iubeste invatatura”, “cercetasul isi respecta indrumatorii”, “Cercetasul este muncitor” 🙂



"Nordul" in viata inseamna nu numai “orientare in teren” si "tehnici de supravietuire", ci si multa invatatura si munca!

Va veni o vreme in care veti avea in fiecare zi un examen, dar il veti lua cu zambetul pe buze, fara sa realizati ca ati trecut inca o incercare. Veti fi invingatori si lideri si daca veti avea cateodata probleme, veti gasi in lucrurile frumoase si utile pe care le-ati invatat in cercetasie resurse sa va ridicati si sa mergeti mai departe.

Sunteti la varsta in care pasiti pe puntea dintre cutezatori si calauze!

Va tinem pumnii, va dorim sa aveti calificative excelente si sa treceti cu bine aceste prime incercari mai serioase din drumul pe care il aveti in fata.

echipa ACT-RO va ureaza succes!