joi, 10 iulie 2014

Cercetasii traditionali au un nou presedinte!

Incepand cu data de 07.07.2014, Asociatia Cercetasilor Traditionali (ACT-RO) are un nou presedinte: Diana Habuc.
Lider cu vechime in cercetasie, Diana isi va pastra in cadrul asociatiei atributiunile pe zona de relatii internationale, acolo unde deja gestioneaza procesul de afiliere la World Federation of Independent Scouts (WFIS).

Diana a absolvit doua facultati din cadrul Universitatii Bucuresti (Limbi si Literaturi Straine (sectia franceza-germana) şi Sociologie si Asistenta Sociala) si a terminat un Master in Studii de Securitate.
“Privesc aceasta provocare cu o mare responsabilitate. Imi voi da toata silinta si priceperea (de cercetas si pedagog) pentru a crea cea mai optimista si echilibrata atmosfera in cadrul echipei noastre. Vom continua cu un nivel ridicat de lucru si de participare pentru a le oferi cercetasilor nostri optiuni consistente din ceea ce inseamna cu adevarat cercetasia de calitate: educatie in aer liber si natura, emotie si implicare.”

Echipa cu care Diana va coordona activitatea asociatiei este completata de: 
Alin Dimancescu, vicepresedinte, comunicare si proiecte
Viorel Dobritoiu, recrutari si initiere
Alexandru (Andi) Sibianu, logistica si outdoor
Dan Dimancescu, dezvoltare strategica
si are sustinerea unui Consiliu Consultativ care cuprinde personalitati de referinta in domeniile in care activeaza: Cristian Lascu (cercetator speolog, editor sef National Geographic Romania), Marian Stas (profesor universitar, expert in leadership), Nicolae Pepene (istoric, Muzeul de Istorie Brasov), col. Constantin Lupu (istoric, Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I" Bucuresti), Razvan Frumosu (Investment Management, London, UK).
Presedintele de onoare al cercetasilor traditionali este acad. Dan Berindei.

Ii uram succes Dianei si ii dorim un mandat cu cat mai multe realizari!


echipa ACT-RO