duminică, 14 septembrie 2014

La inceput de nou an cercetasesc

Am pornit la drum de cateva luni. Evenimentul de lansare si activitatile din ultimele luni, culminand cu Scoala de Vara ACT-RO, ne-au plasat la un nivel la care dorim sa ne raportam.

Pentru a fi alaturi de voi in ceea ce ne-am propus, avem nevoie de etica, coerenta si profesionalism, iar toate deciziile noastre sunt in aceasta directie. Continuam sa invatam, ne constientizam ezitarile, ne corectam din mers si mergem inainte, fara compromisuri.

Echipa care coordoneaza activitatile asociatiei a realizat in ultimele luni cadrul metodologic dupa care vom realiza programele in urmatorii ani. 
Ne dezvoltam pe o fundatie sanatoasa, pentru o cercetasie de calitate, in aer liber si natura. 

Am inceput primele parteneriate si beneficiem de sfaturile unor consultanti, personalitati care exceleaza in domeniile pe care activeaza.

Procedurile de afiliere internationala au avansat si in curand vom participa la schimburi de experienta cu asociatii cercetasesti din Europa.

Le dorim succes cercetasilor care incep maine noul an scolar, parintilor si liderilor care sunt profesori sau educatori!

Deschidem anul cercetasesc 2014-2015 printr-un eveniment ce va avea loc pe 4 octombrie (urmeaza informatii detaliate pe mail si pe listele de discutii).
Alaturi de noi asteptam lideri, parinti si copii care vor sa ni se alature in cercetasia traditionala 

Suntem constienti ca imaginatia si vointa noastra sunt singurele limite pentru cat de departe putem sa ajungem!


Gata Oricand!

echipa ACT-RO